Jednoduché recepty s nutellou

Pokud máte rádi Nutellu a hledáte nějaké nové a jednoduché recepty, které byste s ní mohli vyzkoušet, pak jste tu správně! V tomto článku nabízíme 5 snadných receptů, které každý zvládne.

Co je to nutella?

Představte si, že máte rádi čokoládu a arašídy. A co když se tyto dva ingredience spojí v jediném? To je nutella!

Nutella je sladká pastovitá hmota, kterou lze použít na mnoho způsobů. Je oblíbená zejména mezi dětmi, ale i dospělí si ji užijí. Nutella se nejčastěji používá na pečivo nebo na namazání ovoce.

Druhým způsobem, jak ji můžete vyzkoušet, je použití nutelly v receptech na sladkosti nebo dezerty. Tady je několik tipů:

– Muffiny s nutellou
– Brownies s nutellou
– Piškoty s nutellou

Odkud pochází?

Odkud pochází Nutella?

Nutella je krémová hazelnová pasta, která se vyrábí ze sušených a mletých lískových ořechů, cukru, mléka, kakaa a vanilky. Její původ je italský, a to ze města Alba ve Piemontu. Byla vytvořena Ferrero Rocher v roce 1964 a od té doby se stala jednou z nejoblíbenějších pochutin na světě.

Jak se vyrábí?

Jednoduché recepty s nutellou – Jak se vyrábí?

Nutella je vynikající nápad na jídlo každý den. Ať už máte rádi sladké nebo slané, můžete si vytvořit obě chutě s touto lahodnou krémovou pastou. Je to snadné a rychlé a navíc velmi levné. Tak proč to nezkusit?

První věc, kterou budete potřebovat, je sklenice naplněná Nutellou. Pomalu otevřete sklenici a nalijte trochu do misky. Pokud chcete, aby byla vaše pasta řidší, pak použijte trochu mléka. Pomocí lžičky nebo špakle promíslete a uvidíte, že se stane krémovým a hladkým. Pokud chcete, aby byl hustší, pak nepoužij

Co obsahuje?

obsahuje recepty na sladké i slané jídla s nutellou

Jaké jsou její zdravotní benefity?

Celkově je nutella zdravá, protože obsahuje ořechy, mléko a kakao. Ořechy jsou plné vitamínů a minerálů, které jsou pro tělo nezbytné, a kakao je bohaté na antioxidanty. Antioxidanty pomáhají chránit buněčné struktury před poškozením volnými radikály.

Recepty s nutellou

Není to tajemství, že každý miluje Nutellu. Ať už jste na ni alergičtí nebo ne, nelze negovat, že je to prostě dobrota. Proto jsme pro vás připravili seznam 5 jednoduchých receptů s touto oblíbenou hazelnovou pastou.

1. Nutella Muffiny
Ingredients:
1/2 cup (120 ml) měkkého másla
3/4 cup (180 ml) Sugar In The Raw nebo jiného krupicového cukru
2 vejce
1 tsp (5 ml) vanilkové esence
1 a 1/2 cups (360 ml) hladké mouky
2 tsp (10 ml) prášku do pečiva
1/4 tsp (1 ml) soli
1/2 cup (120 ml) plnotučného mléka nebo smetany ke šlehání
3/4 cup (180 ml) Nutella

Postup:

1. Předehřejte si troubu na 350°F (

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *