jak udělat bambuli

Vyrobit si vlastní bambuli je jednoduché a zábavné, díky čemu si můžete vyrobit originální dárek pro své přátele nebo rodinu. Bambule jsou populární dekorace, které se skvěle hodí do každého domu. S trochou fantazie a kreativity se můžete naučit, jak udělat bambuli svým vlastním způsobem.

Potřebné nástroje a materiály

Pokud chcete uspořádat bambuli, potřebujete několik nástrojů a materiálů, abyste dosáhli požadovaného výsledku. Nejdůležitější je kulaté kartonové plátno, které by mělo být aspoň jeden metr široké a dostatečně silné, aby drželo tvar. Také budete potřebovat několik dalších potřeb, jako je lepidlo na papír, páska, nůžky, štětec, akrylové barvy, dekorační korálky, papírové plastové kočičky, látkový šňůrky, toaletní papír nebo hadřík a látka.

Za prvé je třeba vystřihnout požadovaný tvar z kartonového plátna. Poté připravte lepicí směs na plátno, abyste zajistili, že bude pevně držet. Nezapomeňte naplnit bambulí toaletním papírem nebo hadříkem, aby byl pevný a měl tvar. Nakonec můžete začít malovat. Pro lepší výsledek doporučujeme použít akrylovou barvu a dekorační korálky. Hotovo!

Průvodce krok za krokem

Prvním krokem při vytváření bambuli je nastudovat si, jaké jsou potřebné ingredience. Budete potřebovat 350 gramů hladké mouky, 2 lžíce kukuřičného škrobu, 1 lžíci soli, 150 ml vody a trochu oleje. Všechny ingredience smíchejte dohromady a těsto nechte odpočinout 10 minut.

Následující krok je rozdělení těsta na malé kousky a jejich rozválení do tenoučkých plack. Poté tyto placky navzájem slepíte. Nakonec můžete bambuli do tvaru koule udělat pomocí tavné pistole. Na závěr bambuli opečte na pánvi a podávat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *