Jak zbavit vlašské ořechy hořkosti

Jak zbavit vlašské ořechy hořkosti

Vlašské ořechy jsou oblíbenou pochoutkou, kterou můžete přidat do salátů, dezertů nebo ji jednoduše sníst samostatně. Bohužel, některé vlašské ořechy mohou být hořké. Pokud se vám to stalo, nezoufejte. Existuje několik způsobů, jak zbavit vlašské ořechy hořkosti.

Použití soli

Použití soli je jedním z nejjednodušších způsobů, jak zbavit vlašské ořechy hořkosti. Stačí je nasypat do misky a posypat je solí. Poté je můžete nechat stát po dobu 10-15 minut. Poté je opláchněte vodou a nechte je uschnout. Tímto způsobem se hořkost z vlašských ořechů odstraní.

Použití octa

Použití octa je dalším způsobem, jak zbavit vlašské ořechy hořkosti. Stačí je nasypat do misky a zalít octem. Poté je nechte stát po dobu 10-15 minut. Poté je opláchněte vodou a nechte je uschnout. Tímto způsobem se hořkost z vlašských ořechů odstraní.

Použití mléka

Použití mléka je dalším způsobem, jak zbavit vlašské ořechy hořkosti. Stačí je nasypat do misky a zalít mlékem. Poté je nechte stát po dobu 10-15 minut. Poté je opláchněte vodou a nechte je uschnout. Tímto způsobem se hořkost z vlašských ořechů odstraní.

Použití cukru

Použití cukru je dalším způsobem, jak zbavit vlašské ořechy hořkosti. Stačí je nasypat do misky a posypat je cukrem. Poté je nechte stát po dobu 10-15 minut. Poté je opláchněte vodou a nechte je uschnout. Tímto způsobem se hořkost z vlašských ořechů odstraní.

Vlašské ořechy jsou oblíbenou pochoutkou, kterou můžete přidat do salátů, dezertů nebo ji jednoduše sníst samostatně. Pokud se vám stane, že jsou hořké, nezoufejte. Existuje několik způsobů, jak zbavit vlašské ořechy hořkosti. Použití soli, octa, mléka nebo cukru je jedním z nejjednodušších způsobů, jak toho dosáhnout. Takže pokud se vám stane, že vlašské ořechy jsou hořké, nezoufejte. Existuje několik způsobů, jak je zbavit hořkosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *