Jak vybělit nehty

Jak vybělit nehty

Vybělení nehtů je jednou z nejpopulárnějších manikúrních procedur. Nejen, že vám pomůže vypadat zdravěji, ale také vám dodá sebevědomí. Existuje několik způsobů, jak dosáhnout bílého lesku na nehtech. Následující článek vám pomůže zjistit, jak vybělit nehty.

Použití bělícího prostředku

Nejjednodušší způsob, jak vybělit nehty, je použití bělícího prostředku. Existuje mnoho bělících prostředků, které jsou k dispozici v obchodech s kosmetikou. Tyto prostředky jsou obvykle ve formě gelu nebo krému a jsou určeny k aplikaci na nehty. Použitím bělícího prostředku můžete dosáhnout bílého lesku na nehtech během několika minut.

Použití bělícího oleje

Dalším způsobem, jak vybělit nehty, je použití bělícího oleje. Bělící olej je směs olejů, které jsou obvykle smíchány s bělícími látkami. Tento olej se aplikuje na nehty a nechá se působit po dobu několika minut. Po nanesení bělícího oleje se nehty opláchnou a osuší.

Použití bělícího prášku

Bělící prášek je dalším způsobem, jak vybělit nehty. Tento prášek se obvykle skládá z bělících látek, jako je peroxid vodíku nebo kyselina citronová. Prášek se smíchá s vodou a aplikuje se na nehty. Po nanesení se nehty opláchnou a osuší.

Použití bělícího krému

Bělící krém je dalším způsobem, jak vybělit nehty. Tento krém je obvykle smíchán s bělícími látkami, jako je peroxid vodíku nebo kyselina citronová. Krém se aplikuje na nehty a nechá se působit po dobu několika minut. Po nanesení bělícího krému se nehty opláchnou a osuší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *