Jak rozmrazit mražený dort

Jak rozmrazit mražený dort

Mražený dort je skvělou volbou, pokud chcete mít vždy po ruce něco sladkého. Můžete jej snadno uložit do mrazáku a vybrat si, kdy ho budete chtít sníst. Ale jak rozmrazit mražený dort? Existuje několik způsobů, jak toho dosáhnout. Níže jsou uvedeny některé z nich.

Použití mikrovlnné trouby

Použití mikrovlnné trouby je nejjednodušší způsob, jak rozmrazit mražený dort. Nejprve jej vložte do mikrovlnné trouby a nastavte výkon na nízkou úroveň. Poté jej nechte v mikrovlnné troubě po dobu 30 sekund. Poté jej vyjměte a otočte jej. Nechte jej v mikrovlnné troubě ještě po dobu 30 sekund. Poté jej vyjměte a otočte jej znovu. Opakujte tento postup, dokud není dort rozmrazený.

Použití trouby

Pokud nemáte mikrovlnnou troubu, můžete použít troubu. Nejprve jej vložte do trouby a nastavte teplotu na 150 stupňů Celsia. Poté jej nechte v troubě po dobu 15 minut. Poté jej vyjměte a otočte jej. Nechte jej v troubě ještě po dobu 15 minut. Poté jej vyjměte a otočte jej znovu. Opakujte tento postup, dokud není dort rozmrazený.

Použití lednice

Pokud nemáte mikrovlnnou troubu ani troubu, můžete použít lednici. Nejprve jej vložte do lednice a nechte jej tam po dobu 8 hodin. Poté jej vyjměte a otočte jej. Nechte jej v lednici ještě po dobu 8 hodin. Poté jej vyjměte a otočte jej znovu. Opakujte tento postup, dokud není dort rozmrazený.

Použití pokojové teploty

Pokud nemáte mikrovlnnou troubu, troubu ani lednici, můžete použít pokojovou teplotu. Nejprve jej vložte do místnosti a nechte jej tam po dobu 4 hodin. Poté jej vyjměte a otočte jej. Nechte jej v místnosti ještě po dobu 4 hodin. Poté jej vyjměte a otočte jej znovu. Opakujte tento postup, dokud není dort rozmrazený.

Mražený dort je skvělou volbou, pokud chcete mít vždy po ruce něco sladkého. Existuje několik způsobů, jak rozmrazit mražený dort, včetně použití mikrovlnné trouby, trouby, lednice nebo pokojové teploty. Všechny tyto metody jsou jednoduché a rychlé a vám umožní užít si mražený dort, kdykoli budete chtít.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *