boho styl svatba vyzdoba

Boho styl svateb je stále oblíbenější. Je to retro styl, který oživuje svatbu a je plný barevných motivem a přírodních prvků. Navíc je skvělou příležitostí pro ty, kteří chtějí udělat svatbu netradiční, zajímavou a jedinečnou. Inspiraci na výzdobu boho stylu svatby naleznete v tomto článku. Najdete v něm tipy jak vybrat správné dekorace, materiály a jak vyzdobit místo obřadu.

Retro stylu ve svatbách

Retro stylu ve svatbách se stává čím dál populárnějším trendem. V roce 2021 je tento styl plný živých barev, zábavných textur a vintage odkazů. Základem retro stylu ve svatbách je spojení klasických a moderních prvků, například oblékáním zbrusu nových šatů s vintage šperky nebo používáním moderních technologií k ozdobení starých prvků. U retro stylu je důležité propojit staré se novým, aby se dosáhlo překvapivého a moderního stylu.

Boho stylu ve svatbách je velmi oblíbené, protože je to styl, který je jednoduše nádherný. Skvělým způsobem je kombinovat retro prvky, jako jsou vintage šperky nebo navržené výběrové kousky, a moderní prvky, jako jsou bohémské květiny, obrazy, tapety nebo vzory. Tento styl je velmi snadno dosažitelný, a to díky širokému spektru barevných palet a vzorů, které jsou zahrnuty do jednoho looku. Pokud chcete, aby váš den byl neocenitelný a zábavný, boho stylu ve svatbách je tou správnou volbou.

Přírodní prvky a dekorace

Přírodní prvky jsou důležitou součástí bohem stylu svatby. Použitím prvků, jako je květiny, kamínky, dřevo, listy, tráva a mech, můžete svou svatbu stylizovat do přírodního rázu. Tyto prvky mohou poskytnout nádhernou výzdobu pro svatební stůl, připravit stylové fotografické pozadí, a také pomoci vytvořit příjemnou atmosféru v místnosti. Přírodní prvky mohou být použity i pro dekoraci svatebního obřadu, a to v podobě věnců, kterými mohou obklopit svatební židli, nebo v podobě květinových aranžmá, které mohou dát osvěžující dotek interiéru.

Aby váš bohem stylu svatba byla dokonale stylová a přírodní, doporučujeme vybrat dekorace, které jsou přírodou inspirované. Stylové květinové aranžmá lze jednoduše vytvořit z květin, které rostou v blízkosti vaší oblíbené lokality. Vybírejte dekorace, které přirozeně ladí s vaším bohem stylu svatby – jako jsou dřevěné vázy, skleněné misky nebo obaly na květiny. Používejte kombinaci těchto prvků s květinami, abyste vytvořili nádhernou výzdobu, která bude zdůrazňovat přírodní ráz vaší svatby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *