nekynuté škvarkové placky

Škvarkové placky bez kynutí patří mezi oblíbené sladké pečivo. Jsou rychlé k přípravě a jsou ideální volbou, pokud je třeba připravit pohoštění pro více lidí. Škvarkové placky jsou lehké, křupavé a chutné a připraví se z mála ingrediencí. Navíc můžete s nimi vytvářet mnoho různých variací. Pojďme se tedy společně podívat, jak připravit nekynuté škvarkové placky.

Chutné a křupavé

Nekynuté škvarkové placky jsou jedním z nejoblíbenějších domácích jídel. Jejich chuť je základním stavebním kamenem každého domácího oběda. Jejich nevídaná křupavost a velká chuť pochází z kombinace dobře usmažených škvarků se smaženými brambory a zeleninou. Škvarky se přidávají do mouky, žloutku a mléka, které se smíchají dohromady a potom se smaží v rozpáleném oleji.

Konečný produkt je opravdu chutný a křupavý. Můžete si je dopřát s gurmánskou chutí až po okamžik, kdy se dostanou na talíř. Nejen, že se skvěle hodí k obědům a večeřím, ale také jsou skvělou volbou jako dezert. Obzvláště vhodné jsou na chalupách, kde je možné do jejich přípravy zapojit děti a můžete strávit příjemné chvilky doma.

Snadno a rychle připravené

V dnešní době často sháníme jídlo s co nejmenším úsilím a co nejrychleji. Nekynuté škvarkové placky jsou přesně to, co hledáme. Jsou snadno a rychle připravené. Nezabere to dlouhou dobu a můžete je připravit s využitím málo ingrediencí. Stačí smíchat mouku, droždí, cukr, sůl, olej a nakonec škvarky. Těsto zpracujete a vytvarujete placky. Ještě jen je necháte chvíli odpočinout a už je můžete smažit na pánvi. Placky můžete servírovat s čerstvými bylinkami nebo ovocem. Pokud chcete, můžete je dochutit jogurtovou omáčkou nebo česnekovou majonézou. Jsou to příjemně lehké placky, které se skvěle hodí k různým přílohám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *