boho svatba dekorace

Svatby jsou jednou z nejdůležitějších událostí v životě, proto je důležité mít představu, jak bude vypadat. Pokud se rozhodnete pro styl, který je neformální, zábavný a plný barev, Bohemian svatba je právě ta pravá volba. Bohemka je ideální pro ty, kteří chtějí zdůraznit svou individualitu a nebojí se experimentovat s designem a dekoracemi. Následující článek se zaměří na inspirativní dekorace pro Bohemian svatby.

Přírodní dekorace a elementy

Přírodní dekorace a elementy jsou nedílnou součástí bohémské svatby. Zútulněte svou svatbu pomocí přírodních dekorací, jako je svícen s květinami, zašívané polštářky, dekorativní květiny a další. Přírodní dekorace dodají svatbě romantickou atmosféru, která je přímo ideální pro bohémskou svatbu.

Kromě přírodních dekorací je také vhodné používat přírodní elementy ve svatební dekoraci. Můžete do své svatby vkládat kousky dřeva, mech a kameny. Tato prvky mohou být vloženy do kytic nebo dekorací, aby přidaly rustikální dotek na místo. Skleněná váza nebo mísa může přidat dokončený vzhled. Přírodní elementy rovněž mohou být použity, aby označily svatební cestu nebo se staly jedinečným způsobem oznámení začátku slavnosti.

Prozkoumejte kreativní dekorace Bohemian stylu

Prozkoumejme, jak vytvořit krásnou boho svatbu s dekoracemi Bohemian stylu. Bohemian styl je velmi přizpůsobivý a připomíná eklektický přístup k designu, který se vyznačuje barevností, texturou a velkým množstvím detaily. Pro dekorace Bohemian stylu můžete použít etnické látky, textilie, kameny, dřevo, sklo a další materiály. Zkusme si to představit na svatbě.

Pro vaši svatbu můžete použít tradiční středomořské a orientální designy. Můžete použít tkaniny a patchworkové deky, které se mohou použít pro výzdobu stolů. Doplňte je o veliké přírodní doplňky, jako jsou květiny, dřevo, kameny, věnce a další. Vyzdobte stoly dekoracemi Bohemian stylu s barevnými korálky, flitry, perličkami a dalšími drobnými detaily. Tyto dekorace přidají vaší svatbě jemnou a kouzelnou atmosféru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *