aliexpress adresa sídla

Internetový obchod Aliexpress je jedním z nejoblíbenějších e-shopů na světě. Nabízí širokou škálu produktů za dostupné ceny. Dozvíte se více o tom, kde se nachází sídlo Aliexpress a jaké jsou jeho adresy. Sídlo Aliexpress se nachází v čínském městě Hangzhou. Toto město se nachází na jihovýchodě Číny a je známé pro svoji kulturní krásu a technologický pokrok. Aliexpress má také sídla ve Spojených státech, Evropě a dalších zemích.

Adresy sídla Aliexpress

Aliexpress je obchodní web, který se zaměřuje na prodej asijských produktů po celém světě. Tento web má své sídlo v Číně. Jeho hlavní sídlo se nachází v Hangzhou, které se nachází ve provincii Zhejiang. Adresa sídla je Room 510, Building 3, No. 515 Xixi Road, Hangzhou, Zhejiang, Čína. Dále má Aliexpress další úřady po celém světě, včetně Spojených států, Velké Británie, Japonska a Německa. Tyto úřady se zaměřují na obchodní služby, marketing a podporu. Každá z těchto lokalit má svou vlastní adresu a kontaktní údaje. Například adresa úřadu Aliexpress v USA je 1501 Kapiolani Blvd, Suite 800, Honolulu, HI 96814.

Hangzhou – domovské město Aliexpress

Hangzhou je domovské město Aliexpressu. Nachází se ve čtvrté největší provincii Číny, Zhejiangu. Je to obrovský průmyslový a obchodní centrum na východě Číny a je obklopeno bohatou přírodou. Aliexpress se zde nachází již od roku 1999, kdy byl založen Jack Ma a jeho spoluzakladateli. Zde je také sídlo společnosti Alibaba a dalších obchodních společností.

Aliexpress sídlí v městské části Hangzhou, která je známá jako Xixi. Je to místo, kde se koná mnoho konferencí a obchodních akcí, kromě aliexpressu. Aliexpress se tam sídluje již 11 let a během této doby se stal jedním z nejvýznamnějších průmyslových a obchodních center Číny. Oblast Xixi je plná obchodů, restaurací a dalších obchodních zařízení, takže je to ideální místo pro aliexpress, aby se zde usadil.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *