Jednoduché tvarohové řezy

Jednoduché tvarohové řezy

Tvarohové řezy jsou oblíbeným dezertem, který je snadný na přípravu a chutný. Jsou vyrobeny z tvarohu, mouky, cukru a vejce a jsou obvykle plněny marmeládou nebo jinou náplní. Tvarohové řezy jsou oblíbené mezi dětmi i dospělými a jsou skvělou volbou pro slavnostní příležitosti.

Příprava těsta

Tvarohové řezy se začínají připravovat tím, že se smíchá tvaroh, mouka, cukr a vejce. Všechny ingredience se smíchají dohromady, dokud se nevytvoří hladké těsto. Těsto se pak rozdělí na dvě části a každá část se vyválí na plát o tloušťce asi 0,5 cm.

Plnění a pečení

Jedna z vyválených částí těsta se položí na plech vyložený pečícím papírem a potře se marmeládou nebo jinou náplní. Druhá část se položí na vrch a obě části se spojí. Poté se řezy nakrájí na požadovanou velikost a pečou se v troubě při teplotě 180 stupňů Celsia po dobu 15-20 minut.

Doplňkové ingredience

Tvarohové řezy mohou být také obohaceny o další ingredience, jako jsou ořechy, sušené ovoce nebo kakao. Tyto ingredience se mohou přidat do těsta nebo se mohou použít jako náplň.

Servírování

Tvarohové řezy se obvykle servírují s čerstvým ovocem nebo zmrzlinou. Můžou být také posypány moučkovým cukrem nebo kakaem. Jsou skvělou volbou pro slavnostní příležitosti a jsou oblíbené mezi dětmi i dospělými.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *