Jak opravit sražený pařížský krém

Jak opravit sražený pařížský krém

Pařížský krém je jednou z nejoblíbenějších dezertů. Jeho chuť je nezaměnitelná a jeho krémová textura je neodolatelná. Bohužel, často se stává, že pařížský krém se srazí a jeho textura se změní na nežádoucí. Naštěstí existuje několik způsobů, jak tento problém vyřešit. Následující článek vám pomůže opravit sražený pařížský krém a znovu ho udělat chutným.

Použití teplé vody

Nejjednodušší způsob, jak opravit sražený pařížský krém, je použití teplé vody. Nejprve nalijte do misky teplou vodu a poté do ní vložte pařížský krém. Nechte ho ve vodě po dobu 10 až 15 minut, aby se krém zahřál. Poté jej vyjměte z vody a míchejte, dokud se nezmění na krémovou konzistenci.

Použití mikrovlnné trouby

Dalším způsobem, jak opravit sražený pařížský krém, je použití mikrovlnné trouby. Nejprve nalijte pařížský krém do mikrovlnné trouby a zapněte ji na nízkou teplotu. Nechte ho ve v troubě po dobu 10 až 15 sekund, aby se krém zahřál. Poté jej vyjměte z trouby a míchejte, dokud se nezmění na krémovou konzistenci.

Použití vody a cukru

Dalším způsobem, jak opravit sražený pařížský krém, je použití vody a cukru. Nejprve smíchejte 1/4 šálku vody s 1/4 šálku cukru. Poté přidejte pařížský krém a míchejte, dokud se nezmění na krémovou konzistenci.

Použití šlehačky

Posledním způsobem, jak opravit sražený pařížský krém, je použití šlehačky. Nejprve smíchejte pařížský krém s 1/4 šálku šlehačky. Poté míchejte, dokud se nezmění na krémovou konzistenci.

Oprava sraženého pařížského krému může být snadná, pokud víte, jak na to. Použitím jednoho z výše uvedených způsobů můžete snadno opravit sražený pařížský krém a znovu ho udělat chutným.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *