Čím nahradit strouhanku

Čím nahradit strouhanku

Strouhanka je oblíbenou ingrediencí, která se používá k přípravě mnoha pokrmů. Může být použita jako obal na maso, jako příloha nebo jako součást dezertů. Bohužel, strouhanka může být pro některé lidi nevhodná, protože obsahuje lepek. Naštěstí existuje mnoho alternativ, které mohou být použity místo strouhanky.

Kukuřičná mouka

Kukuřičná mouka je skvělou náhradou strouhanky. Je to bezlepková mouka, která je bohatá na vlákninu a je bohatá na vitamíny a minerály. Kukuřičná mouka je obzvláště vhodná pro přípravu kuřecích kousků, které jsou obaleny v kukuřičné mouce. Kukuřičná mouka může být také použita jako náhrada strouhanky v dezertech, jako je například koláč.

Kokosová mouka

Kokosová mouka je další skvělou alternativou k strouhance. Je to bezlepková mouka, která je bohatá na vlákninu a je bohatá na vitamíny a minerály. Kokosová mouka je obzvláště vhodná pro přípravu kuřecích kousků, které jsou obaleny v kokosové mouce. Kokosová mouka může být také použita jako náhrada strouhanky v dezertech, jako je například koláč.

Ovesné vločky

Ovesné vločky jsou další skvělou alternativou k strouhance. Jsou to bezlepkové vločky, které jsou bohaté na vlákninu a jsou bohaté na vitamíny a minerály. Ovesné vločky jsou obzvláště vhodné pro přípravu kuřecích kousků, které jsou obaleny v ovesných vločkách. Ovesné vločky mohou být také použity jako náhrada strouhanky v dezertech, jako je například koláč.

Quinoa

Quinoa je další skvělou alternativou k strouhance. Je to bezlepková potravina, která je bohatá na vlákninu a je bohatá na vitamíny a minerály. Quinoa je obzvláště vhodná pro přípravu kuřecích kousků, které jsou obaleny v quinoa. Quinoa může být také použita jako náhrada strouhanky v dezertech, jako je například koláč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *