Jak dlouho mohu být na úřadu práce?

Jak dlouho mohu být na úřadu práce?

Image Source: FreeImages

Na úřadu práce můžete zůstat tak dlouho, jak potřebujete. Pokud jste přišli do Spojeného království z jiné země a hledáte práci nebo se jen chcete dozvědět více o trhu práce, pak je pro vás na úřadu práce připraveno mnoho příležitostí.Job Centre je místo, které nabízí různé služby těm, kteří hledají práci a kariérní příležitosti. Podívejte se na tento článek a dozvíte se více o pobytu na úřadu práce a jeho výhodách.

Co mohu dělat na úřadu práce?

Můžete navštívit náš portál pro hledání práce, kde získáte pomoc s životopisem, tipy pro přijímací pohovory, upozornění na pracovní nabídky a další informace. Máme také několik počítačových terminálů, kde můžete vyhledávat pracovní nabídky a získat pomoc se svým životopisem.Pokud chcete získat kariérní poradenství, můžete si sjednat schůzku s některým z našich poradců. Případně se můžete zúčastnit našich seminářů na různá témata, jako je hledání zaměstnání, techniky přijímacích pohovorů, navazování kontaktů a další.Jsme otevřeni také lidem, kteří chtějí změnit svou kariérní dráhu. Pokud máte na mysli konkrétní profesní dráhu, naši poradci vám mohou poskytnout informace o poskytovatelích školení a kurzech, které vám mohou pomoci se změnou kariéry.Pokud jste student, můžete navštívit úřad práce, i když zrovna aktivně nehledáte práci. Můžete navštívit naši kavárnu pro zaměstnavatele, kde můžete navázat kontakty s potenciálními zaměstnavateli a získat rady ohledně vaší kariérní cesty.

Je pobyt na úřadu práce nějak časově omezen?

Nemusíte si dávat žádnou lhůtu, ale můžete na úřadu práce zůstat tak dlouho, jak potřebujete. Je to skvělé místo, kde se můžete setkat s podobně smýšlejícími lidmi a získat rady od těch, kteří již v oboru pracují.Úřad práce je místem, kde můžete získat individuální pomoc s životopisem, dovednostmi při hledání zaměstnání, tipy pro přijímací pohovor a dalšími otázkami. Je to skvělé místo, kam můžete zajít, pokud uvažujete o změně povolání nebo pokud jste v současné době student a hledáte radu ohledně své budoucí kariéry. Úřad práce také pořádá řadu akcí, které jsou otevřené veřejnosti, takže se můžete setkat se zaměstnavateli, navázat kontakty s ostatními účastníky a získat rady ohledně své kariéry.

Objevte svou kariérní cestu prostřednictvím našeho programu rozvoje zaměstnanců na pracovišti.

Program Dovednosti pro život na úřadu práce nabízí individuální koučování a mentoring pro lidi, kteří chtějí změnit svou kariéru nebo si chtějí najít práci. Vybrat si můžete z řady různých směrů, včetně zdravotnictví a sociální péče, obchodu a financí, kreativních odvětví a digitálních dovedností.Posoudíme, jaká je vaše kariérní cesta, a pomůžeme vám zjistit více informací o vámi zvolené cestě. Pomůžeme vám také vytvořit váš plán osobního rozvoje, který bude zahrnovat individuální koučovací sezení.Prostřednictvím programu Dovednosti pro život můžete získat pomoc s životopisem a dovednostmi při přijímacím pohovoru, přístup k informacím a zdrojům o povolání a poradenství o nejlepších způsobech, jak se dostat do oboru.

Můžete získat pomoc se svým životopisem a dovednostmi při přijímacím pohovoru

Pokud máte problémy s vytvořením dobrého životopisu, který vám pomůže získat práci, kterou chcete, úřad práce vám může pomoci. Můžete se zúčastnit některého z mnoha setkání, která jsou nabízena každý týden. Případně si můžete sjednat schůzku s kariérním poradcem a probrat s ním, jak můžete svůj životopis vylepšit.Pokud jste nervózní z přijímacího pohovoru, naši poradci vám poradí, jak se na pohovor připravit. Mohou vám také pomoci zlepšit vaše prezentační dovednosti a naučit vás, jak v rámci pohovoru používat přesvědčování.

Můžete se dozvědět o pracovních příležitostech a akcích ve vašem okolí.

Na úřadu práce se nachází kavárna pro zaměstnavatele, která je otevřena studentům a lidem, kteří chtějí změnit svou kariéru. Kavárna poskytuje skvělou příležitost k navázání kontaktů se zaměstnavateli, kteří hledají zaměstnance.Úřad práce pořádá akce každý týden. Těchto akcí se můžete zúčastnit, a pokud hledáte práci, můžete organizátora akce informovat, že hledáte práci.Existuje také mnoho online zdrojů, včetně našeho blogu, kde se můžete dozvědět o pracovních příležitostech ve vašem okolí. Na našich webových stránkách můžete také zveřejnit svůj životopis a my vás budeme informovat, když si ho zaměstnavatelé prohlédnou.

Závěr

Úřad práce je skvělým místem, kam se můžete obrátit, pokud hledáte práci nebo se jen chcete dozvědět více o trhu práce ve Velké Británii. Na úřadu práce můžete získat pomoc mnoha způsoby a doba, po kterou zde můžete zůstat, není nijak omezena.Program Dovednosti pro život nabízí individuální koučink a mentoring pro lidi, kteří chtějí změnit svou kariéru, a kavárna pro zaměstnavatele je skvělou příležitostí pro navázání kontaktů se studenty. Úřad práce také pořádá různé akce a má řadu online zdrojů, kde se můžete informovat o pracovních příležitostech ve vašem okolí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *